Blog

Doba adventu je dobou vděčnosti.

Proč nepoděkovat veřejně?

Ve své skupině Magie hlasu jsem začala seriál o ženách, které změnily můj život a s nimiž mě pojí oboustranně inspirativní „byznysové“ přátelství.

Teď v době adventu mi před očima běží celý rok. Ve vzpomínkách jdu ještě dál. Dívám se na silné momenty svého života a vystupují mi z toho zástupu Ženy s velkým Ž.

Jednou z nich je ta, které chci poděkovat obzvlášť, díky ní jsem se vlastně pustila do profesionální práce s hlasem a spojila to s koučováním do smysluplného celku.

Madla Čevelová – https://www.cevelova.cz/o-mne/. Madlo, děkuji!

🌀 Někdy v roce 2018, kdy jsem si jen tak pro svou velkou touhu psát a sdílet, založila web, jsi mě na konzultaci přivedla k tomu, že to nebude jen pro zábavu, protože by to byla škoda!

🌀 Děkuji, že jsi mě vždy velmi dobře poslouchala a vnímala to, co za emoce bylo skryto za mými slovy. V roce 2019 jsi mě tak zachránila před nešťastným krokem vrátit se ke „korporátní kariéře“.

🌀 Děkuji za to, jak vykládáš tarot a spojuješ to bravurně s marketingem a autentickým podnikáním! Mé nejsilnější talenty, které jsi mi „vytáhla“, mám stále uložené na očích, světe div se, tvoří hlubokou podstatu toho, co dělám, čím žiju a čím jsem prospěšná ostatním.

🌀 Děkuji za tvé památné věty a dotazy na tělo:

Tak ty chceš být kouč? No nevim, těch je totiž na každém rohu milion. 😁

Každý, kdo má do „xxxxx“ díru, si říká kouč. Čím by ses chtěla zabývat, prosím tě? 😁

Když jsem pronesla – Asi vším, jen jsi zalomila rukama! Prosím tě, tak to už vůbec nezkoušej. 😁

Po chvíli ticha jsem jen špitla:

Víš, mě hrozně baví zpívání, přišla jsem na to že v hlase slyším spoustu věcí, který jsou důležitý. Lidi s tím vůbec nepracují, přitom mají jejich hlasy takový vliv na to, jak se cítí, jak je ostatní slyší, chápou, přijímají!

AHA, TAK TO JE JINÁ! HLASOVÝ KOUČ!

💙 Za pár let jsme se setkaly, přišla jsi ke mně na hlasový koučink, pak na další a další. Krásná práce s člověkem, který vás „objeví“.

💙 Pak jsi vyslovila přání scházet se se skupinou muzikantek, otevírat hlas a muzicírovat společně. Objevovat ve skupině otevřených a rozmanitých žen nové věci o sobě, svém hlasu a odvaze se projevit tak, jak jsem. Staniž se!

💙 Asi před týdnem jsem přišla k tobě Refresh podnikání, kde se sešla nádherně silná a pestrá skupina vědomých žen. Z této skupiny jsem nadšena. Odnesla jsem si úplně nový pohled na sebe, své podnikání, svou sílu a další cestu.

Madlo, děkuju.

Mám velké štěstí na úžasné ženy, které umí nastavit zrcadlo, ve kterém se vidím jako Královna.

Chcete zažít mě Madlu a další úžasně inspirativní ženy v akci?

Přihlaste se na další setkání skupiny muzikantek – tvůrkyň a umělkyň v lednu!

Link a informace k přihlášení jsou zde – https://1url.cz/uu4rN

Markéta Odvárková

O mně

Certifikovaná talentová koučka
pro hledání vašich talentů, unikátních dovedností, odlišností, originality a opravdovosti. Společně vaše poklady rozvineme a zakotvíme do života.

Hlasová koučka
pro odhalení barvy, síly a krásy vašeho pravdivého hlasu, pro splnění vašich odvážných snů

Průvodkyně na vaší vlastní cestě
při hledání cesty z chaosu, odstraňování nefunkčních přesvědčení a překážek, které brání naplnění potenciálu. Jsem s vámi i ve chvílích, kdy máte chuť se vším praštit a odjet na konec světa.