Blog

Předěláváte donekonečna svá videa?

Nejste sami!

Nahrávání videí přitom není technicky nic složitého. V dnešní době má každý mobilní telefon se skvělým záznamem obrazu i zvuku. Když vás napadne zajímavé téma, můžete nahrávat ihned.

Problém ale nastává v momentě, kdy si video přehráváte. V tu chvíli nastupuje dobře vybavený a nachystaný vnitřní kritik, jehož řeč začne pravděpodobně nějak takto:

Vypadáš tam strašně, to nemůžeš publikovat!

Tvůj hlas je hroznej, nedá se to poslouchat!

Je to moc pomalý a nudný, všichni u toho usnou!

apod.

Mám pro vás dobrou zprávu!

Jde to udělat jinak! Máte to ve svých rukách. Dnes jsme na vstupní konzultaci například přišly s klientkou na toto:

  • může si připravit takové podmínky, aby se cítila dobře, pohodlně, energicky a motivovaně (nebo tak, jak potřebuje)
  • před samotným nahráváním se potřebuje spojit se svým záměrem, co chce svému publiku předat, proč, co by mělo být výsledkem jejího snažení, jaké to bude, až zprávu od ní klienti dostanou
  • v této energii může chvíli zůstat
  • spojí se se svým hlasem /stačí několik hlubokých nádechů a výdechů ve formě vzdechu, mručení, vrnění, případně brumendo/, aby hlas cítila v celém těle, vrátila se do přítomnosti a uvolnila tlak v hlavě
  • bude pravidelně dýchat a vnímat dech při řeči, nebude spěchat

Celé je to hlavně o vás.

Každý jste jedinečný a potřebujete trochu jinou přípravu. Jedno je však společné. Klienti si k vám chodí pro to, co jim chybí. Přicházejí si pro esenci vaší energie, kterou chtějí vidět a cítit i z videa. Nepotřebují dokonalý herecký výkon, nezajímá je vyladěná modelka nebo módní ikona. Vaši klienti s vámi potřebují rezonovat, cítit z vás, že jste nejen profesionál, ale také člověk s emocemi a vlastními nedokonalostmi.

Potřebujete to celé propojit?

Možná vám funguje jen část celého procesu. Jako dnes mé klientce. Teoreticky to měla všechno velmi dobře připravené. Jen zapomněla do svého projevu zapojit to nejdůležitější. Své silné stránky, svou základní energii a netušila, že se s hlasem potřebuje nejdříve spojit a cítit ho.

U vás to může být jinak. Třeba jen nevíte, jakým tónem mluvit ke svému publiku nebo v jakém naladění nahrávat. S tím vším vám ráda pomohu.

Stačí se objednat na 40 minutovou vstupní konzultaci – https://1url.cz/Cr5TK, z níž si můžete hned odnést důležité aha momenty ohledně vašeho hlasu, jeho energie a způsobu, jak hlas propojit s vaším nahrávacím záměrem a vaší osobností. A třeba vás tato práce nadchne a budeme se setkávat pravidelně!

Jak se daří nahrávat videa vám?

Markéta Odvárková

O mně

Certifikovaná talentová koučka
pro hledání vašich talentů, unikátních dovedností, odlišností, originality a opravdovosti. Společně vaše poklady rozvineme a zakotvíme do života.

Hlasová koučka
pro odhalení barvy, síly a krásy vašeho pravdivého hlasu, pro splnění vašich odvážných snů

Průvodkyně na vaší vlastní cestě
při hledání cesty z chaosu, odstraňování nefunkčních přesvědčení a překážek, které brání naplnění potenciálu. Jsem s vámi i ve chvílích, kdy máte chuť se vším praštit a odjet na konec světa.