Blog

A co se bude dít dál?

Taková trochu zvláštní otázka, nemyslíte? Přesto cítím, že je důležité říci, co bude následovat po našem setkání. Co se stane, až najdeme vaše silné i slabé stránky, a vykouzlíme z toho všeho vaši „podstatu“ poskládanou ze stovky drobných radostí a možností vašeho života.

Může se stát třeba tohle:

Už vám nebude nikdy připadat obyčejné to, co děláte. Po každé, když si uvědomíte, že to, co děláte, vychází z absolutně výjimečné kombinace vašich schopností, kterou nikdo kromě vás na světě nemá. Budete mít až dětský pocit radosti, že právě vy jste ten přesně ten kousek skládačky do mozaiky světa, který by chyběl, kdyby se neprojevil

Už vám nebude vadit to, co dělají druzí. Budete vědět, že i oni jednají na základě

své vlastní jedinečné povahy a využívají zase úplně jiné kombinace svých talentů.

Nejlépe je to vidět v týmech, kde pak dochází k pochopení a přijetí toho, jak to má „ten druhý“ a ke změně chování a přístupu

Budete vidět, jak se doplňujete. Například já, jako velký „kreativec“, potřebuji k sobě někoho, kdo bude trochu více organizovaný a realistický a jako celek teprve vytvoříme (i v rodině) perfektní tým. Vy to můžete mít naprosto opačně

Budete více přítomni v tom, co děláte. Je to jako magie.

Když si uvědomíte, že tu kouzelnou hůlku máte v ruce vy a právě čarujete. Svůj nový příspěvek. Svůj nový projekt. Své hodnocení pro podřízené. Je to jedno, co. U všeho využíváte své talenty a jejich propojením a vědomým používáním přichází Něco Výjimečného

Najdete si potřebné „parťáky“ do projektu nebo k externí spolupráci, protože

budete vědět, kdo přesně vám v týmu chybí, abyste se stali „dokonale fungujícím a soudržným týmem“. Budete vidět, koho potřebujete, abyste zastřešili všechny části projektu (od tvorby, přes realizaci, zapojení a rozvoj lidí, až po úspěšný prodej)

Budete více vnímat potřeby druhých lidí, zvlášť, pokud máte v darech empatii,

najednou uslyšíte ve slovech druhých, co vám opravdu sdělují, co je pro ně důležité. Stanou se pro vás obohacením a inspirací.

Je teď ten správný čas?

Čas poodhalit roušku tajemství a podívat se, jaké talenty ve vás touží po objevení? Klidně mi napište, stále platí má akce 15 minutová konzultace zdarma!

Nesmírně se na vás těším!

Markéta Odvárková

O mně

Certifikovaná talentová koučka
pro hledání vašich talentů, unikátních dovedností, odlišností, originality a opravdovosti. Společně vaše poklady rozvineme a zakotvíme do života.

Hlasová koučka
pro odhalení barvy, síly a krásy vašeho pravdivého hlasu, pro splnění vašich odvážných snů

Průvodkyně na vaší vlastní cestě
při hledání cesty z chaosu, odstraňování nefunkčních přesvědčení a překážek, které brání naplnění potenciálu. Jsem s vámi i ve chvílích, kdy máte chuť se vším praštit a odjet na konec světa.