Blog

Co mě čeká při talentové konzultaci?

Jak vlastně taková konzultace probíhá?

Na začátku zazní trocha teorie, abychom si sladili pojmy, zkušenosti a zjistila jsem vaše očekávání z naší spolupráce. Pak se pustíme do interpretace výsledků testu Strengthfinder 2.0® . Podle vašeho výběru lze konzultaci zaměřit buď na nejsilnější talenty – podrobně vysvětlím, co tyto talenty znamenají, jak vám pomáhají, jak se projevuje „zvládnutá“ (podporuje vás, pomáhá vám dosahovat vynikajících výsledků apod.) nebo „nezvládnutá“ (škodí, vyčerpává vás, vaše okolí apod.) forma tohoto talentu. Vždy hledám specifické projevy těchto talentů u vás, abyste pochopili, jak moc vás ovlivňují a co přesně způsobují.

Můžeme také zvolit konzultaci, kdy projdeme zrychleně silné i slabé talenty a najdeme největší „kuriozity“ a rizika vyplývajících z pořadí vašich talentů.

Nejkomplexnější variantou, kterou momentálně nabízím, je balíček 3 konzultací – silné, slabé a podpůrné talenty s celkovým přehledem vašich možností i omezení z hlediska talentů a talentových skupin.

Co si z konzultace odnesu?

Může to být několik praktických doporučení, jak zvládnout své silné talenty, jak s nimi pracovat, aby vám přinášely dobrý pocit a skvělé výsledky.

Může to být jasná odpověď na otázky, jaké studium, práci nebo způsob fungování si zvolit

Může to být pocit vlastní jedinečnosti a hodnoty toho, co přinášíte světu

Může to být příval životní síly na vaší nové cestě

Může to být úplně nový začátek!

Komu je konzultace určená?

Všem, kteří chtějí (znovu)nalézt svou přirozenost a unikátnost. Všem, kdo hledají nové směry a pohledy na svůj třeba trochu monotónní život. Všem, kteří potřebují povzbudit, podpořit, aby mohli konečně začít zářit svým vlastním jasem!

Markéta Odvárková

O mně

Certifikovaná talentová koučka
pro hledání vašich talentů, unikátních dovedností, odlišností, originality a opravdovosti. Společně vaše poklady rozvineme a zakotvíme do života.

Hlasová koučka
pro odhalení barvy, síly a krásy vašeho pravdivého hlasu, pro splnění vašich odvážných snů

Průvodkyně na vaší vlastní cestě
při hledání cesty z chaosu, odstraňování nefunkčních přesvědčení a překážek, které brání naplnění potenciálu. Jsem s vámi i ve chvílích, kdy máte chuť se vším praštit a odjet na konec světa.