Blog

Kdo jsem?

Na tuhle otázku si určitě dokážete odpovědět sami. Stačí se podívat do občanky. Nebo…? Nějaké pochybnosti? Něco nehraje? Něco skřípe?

Jedním z důvodů, proč pracuji s talentovou metodikou a interpretací testů Strengthfinder 2.0® je to, že definuje oblasti, v nichž máme potenciál stát se úspěšnými. Otázku „kdo jsem?“, kterou bychom při sebezkoumání nebo spoluprací s kouči a terapeuty řešili měsíce, či roky, dostaneme v obsáhlém reportu pár minut po vyplnění talentového testu. Černé na bílém své možnosti uvidíme v pořadí silných, podpůrných a slabých stránek. A konzultace s talentovým specialistou to celé propojí, odpoví na vaše dotazy, zjistí veškeré možnosti, varianty i vaše vlastní limity.

„ Moc vám děkuji, konzultace s vámi byla pro mě nesmírně důležitá a pomohla mi srovnat si, kdo opravdu jsem já a kterým směrem a jak mám pokračovat. Kdybychom si o tom jen povídali a neměl bych v rukou výsledky svého testu, měl bych pocit, že jen teoretizujeme a trochu bych to bral na lehkou váhu. Takhle to má pro mě daleko větší význam a teď mám jasno, co budu dělat, moc jste mi pomohla, děkuji“,

řekl mi student, který se na konci střední školy rozhoduje pro další studium a nebyl si úplně jistý, co dál. A to mě těší a motivuje úplně nejvíce! Rozhodla jsem se pro to dát si letos cíl, a to, že pomohu STOVCE lidí poznat, kdo jsou, kam dál nebo jen zda jsou na správném místě a využívají své talenty na maximum a zdravým způsobem!

Nabízím 15 minutovou on-line konzultaci zdarma na vaše aktuální téma.

Pojďme se na to podívat společně! Stačí napsat ANO pod příspěvkem nebo mi napište zprávu.

Markéta Odvárková

O mně

Certifikovaná talentová koučka
pro hledání vašich talentů, unikátních dovedností, odlišností, originality a opravdovosti. Společně vaše poklady rozvineme a zakotvíme do života.

Hlasová koučka
pro odhalení barvy, síly a krásy vašeho pravdivého hlasu, pro splnění vašich odvážných snů

Průvodkyně na vaší vlastní cestě
při hledání cesty z chaosu, odstraňování nefunkčních přesvědčení a překážek, které brání naplnění potenciálu. Jsem s vámi i ve chvílích, kdy máte chuť se vším praštit a odjet na konec světa.