Blog

Tohle přece umí každý!

Tuto větu slýchám skoro při každé konzultaci! Často mi to říkají obdivuhodné ženy, které starostlivě pečují o velké rodiny, u toho je jejich profesí péče o nemocné a stárnoucí osoby, jíž zvládají na 120%. Při tom všem si dokážou zachovat lidskostpokoru a vysoký výkon.

Tyto hrdinky nechtějí ani připustit, že jejich práce je výjimečná a že za tím stojí konkrétní silné stránky (a jejich hodnoty). A přitom činnosti, v nichž vynikají, nikdo nedělá tak, jako ony. Nikdo jiný nemá přesně stejné „dary i slabiny“. A takto originálně to máme namíchané všichni!

Při konzultacích mě pak nejvíc těší, když se podaří takovým ženám otevřít oči. Ten moment, kdy konečně najdou „nenápadné, ale mocné“ talenty ve svém životě. Kdy se, možná poprvé, dokážou ocenit za to, co všechno svými schopnostmi a úsilím přináší rodině, komunitě a společnosti a uznat, že to není žádná samozřejmost. Takové momenty jsou pro mě k nezaplacení!

A co Vy? Také si myslíte, že to, co děláte, umí každý? Ještě se snažíte pilovat slabé stránky? Nebo už víte přesně, v čem vynikáte a na tom stavíte své živobytí?

#silnéstránky #talenty #podpora #talentovékonzultace 

Markéta Odvárková

O mně

Certifikovaná talentová koučka
pro hledání vašich talentů, unikátních dovedností, odlišností, originality a opravdovosti. Společně vaše poklady rozvineme a zakotvíme do života.

Hlasová koučka
pro odhalení barvy, síly a krásy vašeho pravdivého hlasu, pro splnění vašich odvážných snů

Průvodkyně na vaší vlastní cestě
při hledání cesty z chaosu, odstraňování nefunkčních přesvědčení a překážek, které brání naplnění potenciálu. Jsem s vámi i ve chvílích, kdy máte chuť se vším praštit a odjet na konec světa.