Blog

Vděčnost

Dnešní den je ve znamení setkání s blízkými ženami mého života. Tato setkání se třemi úžasnými ženami mě ovlivnila atmosférou naprosté důvěry, pravdivosti a pochopení a inspirovala mě k tématu VDĚČNOST.

Jsem vděčná za blízké ženy v mém životě, dlouho mi v něm scházely. Mám v sobě hodně „mužské energie“, rozuměla jsem si tak proto daleko více s muži a na ty pravé „divoženky“ jsem si musela počkat pěkně dlouho! Děkuji mému ženskému kruhu, že mně dává podporující a hřejivou sílu v tom zůstat taková, jaká jsem, že mi dává poznání mé vlastní zvláštní jedinečnosti, které jde přímo do srdce, není to žádný intelektuální kalkul. Děkuji, že mohu v jejich přítomnosti plakat, smát se, být zranitelná nebo úplně nemožná. Jejich pohled se tím vůbec nemění.

Jsem vděčná za muže mého života, kteří měli tu odvahu a vydrželi se mnou. Děkuji za to, že dokázali ustát mé emoční výlevy, mou zranitelnost i záchvaty „mužské“ soutěživosti a ješitnosti. Že jsou se mnou v dobrém i ve zlém a už se přestali ptát, kdy se už konečně změním:-)

Jsem vděčná za příležitosti, které ke mně přicházejí, potvrzují mi, že Bůh na mě myslí a podporuje mě v tom, co dělám a jaká jsem. Děkuji za všechny možnosti, i když se v nich občas mentálně rýpu a hledám mouchy, koketuji se všemi možnými strachy, únikovými variantami i se svými vzdušnými zámky.

Jsem vděčná za svůj život, za všechny zkoušky, které jsem zvládla (i nezvládla), zkušenosti, které jsem v něm načerpala a ještě mě něco čeká, pokud to tak je napsáno v knize osudu.

Jsem vděčná za zvířata, přírodu a rostliny, které mě obklopují a jejichž kráse se nikdy nepřestanu divit.

Jsem vděčná za to, jaké dary jsem dostala do vínku a jak mohu být jejich prostřednictvím prospěšná sobě i druhým. Nepřestanu žasnout nad tím, jak to Bůh geniálně a citlivě vymyslel!

Jsem vděčná za hudbu, ty božské zvuky, které vyvolávají všechny možné fantazie, barevné nálady a inspirují ke snění!

Děkuji….

Markéta Odvárková

O mně

Certifikovaná talentová koučka
pro hledání vašich talentů, unikátních dovedností, odlišností, originality a opravdovosti. Společně vaše poklady rozvineme a zakotvíme do života.

Hlasová koučka
pro odhalení barvy, síly a krásy vašeho pravdivého hlasu, pro splnění vašich odvážných snů

Průvodkyně na vaší vlastní cestě
při hledání cesty z chaosu, odstraňování nefunkčních přesvědčení a překážek, které brání naplnění potenciálu. Jsem s vámi i ve chvílích, kdy máte chuť se vším praštit a odjet na konec světa.